Ota yhteyttä ja kysy lisää 044 070 7558/ info(ät)kkkanto.fi//

Maanrakennus

Palvelut

Maanrakentamista korkealla ammattitaidolla sekä kustannustehokkaasti

Maanrakentamisen todellisista ammattilaisista koostuva, vakiintunut henkilöstö sekä nykyaikainen kalusto ovat toimintamme perusta. Palvelemme kokonaisvaltaisesti keskittyen olennaiseen. Toiminnassamme painotamme korkean laadun lisäksi pitkäjänteisyyttä ja perheyritykselle tyypilliseen tapaan tahdomme luoda kestäviä, luottamukseen perustuvia suhteita sidosryhmiimme. Näin uskomme pääsevämme parhaisiin tuloksiin pitkällä aikavälillä. Suhtautumisestamme kertoo myös se tosiasia, että urakkamme luovutetaan tyypillisesti ilman virhemerkintöjä ja tarvetta takuukorjauksille ei ole ilmennyt. Tilaajat ovat kiitelleet ammattitaitoamme läpi prosessin, tarjousvaiheesta takuuajan päättymiseen saakka. Emme hutiloi ”sinnepäin” vaan työt tehdään alan yleisten laatuvaatimusten mukaan. Toimintaamme ohjaa myös yrityskohtainen laatukäsikirja.

Kysy lisää maanrakennuspalvelustamme

Lisätietoja maanrakennuspalvelustamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kkkanto.fi tai puhelimitse numerosta 044 070 7558.

Valitse KK Kanto, kun arvostat ammattitaitoa, todistetusti korkeaa laatua sekä varmuutta siitä, että työt tehdään sovitusti huomioiden myös yhteiskunnalliset velvoitteet sekä pelisäännöt.

Laaja valikoima maanrakennuspalveluita julkisyhteisöille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä yksityisille rakentajille

Rakennusten pohjatyöt

Kerros- ja rivitalokohteiden rakennuspohjien lisäksi olemme toteuttaneet kymmeniä OKT-, toimitila-, kauppa- ja hallikohteiden maanrakennusurakoita. Tyypillisesti työmme alkaa puuston poistolla ja päättyy sisätäyttöihin ja kantaviin pihakerroksiin. Tarvittaessa toteutamme myös pintakerrokset kuten asfaltit, multaukset ja kiveykset. Asennamme vesijohdot ja viemärijärjestelmät sadevesikaivoineen suunnitelmien mukaan. Myös erilaisten pumppaamoiden asennukset ovat meille tuttuja. Maatöiden yhteydessä voimme toteuttaa myös perustustyöt tehokkaasti.

Kunnallistekniikka

Toteutamme katualueiden sekä vesijärjestelmien rakennus- ja remontointityöt julkisyhteisöille ja huolehdimme työmaan yleisjohtamisesta. Työnjälkemme on alueen korkealaatuisinta. Otamme huomioon turvallisuustekijät ja minimoimme haitat alueen käyttäjille ja asukkaille toteutusaikana. Olemme RALA –pätevöity myös pääurakoitsijana.

Piharakentaminen

Kokonaisurakoimme pihojen perusparannukset taloyhtiöille Oulun alueella. Massanvaihdot, salaojitukset, pihakuivatukset, kiviasennukset, piharakenteet, varastotilat, yhteisten alueiden kalusteet – kaikki ovat meille tuttuja. Toteutus on ripeä ja kustannustehokas.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.